Home :: Reizen :: Flexreis 2019 naar München :: Flexreis München eenpersoonskamer (niet-lid)

Flexreis München eenpersoonskamer (niet-lid)

Flexreis München eenpersoonskamer (niet-lid)
Bestelnummer
1907D
Prijs:
1525.00
Aantal

Aan het einde van de zomer staat weer een Flexreis op het programma volgens de bekende formule, waarbij een excursiedag wordt afgewisseld met een dag vrijaf. Het decor van deze 10-daagse reis is München: de Beierse hoofdstad met bijna 1½ miljoen inwoners, bekend van de Marienplatz, de Frauenkirche, de Peterskirche en de zomerkastelen van de Beierse vorsten. Voor railliefhebbers spreken het immense kopstation, de 13 tram- en de 8 metrolijnen misschien meer tot de verbeelding. Ook in de omgeving is genoeg te doen: de Alpen liggen binnen handbereik en met een BayernTicket kan de grote deelstaat goedkoop worden bereisd op de vier vrije dagen. Eén hotel op loopafstand van het Hauptbahnhof maakt tussentijds gesleep met koffers overbodig.

De heenreis vindt plaats op vrijdag 30 augustus (Amsterdam Centraal vertrek 10.38 uur) en voert met één overstap in Düsseldorf naar München. De terugreis op zondag 8 september geschiedt op dezelfde wijze (Amsterdam Centraal aankomst 17.30 uur). Er wordt gereisd op een 3-daagse Interrail Global Pass, op de vrije dagen moet zelf voor het vervoer worden gezorgd. Op de eerste zaterdag wordt een tramexcursie door München georganiseerd, zodat je meteen kennis kunt maken met de stad. Verder staan in groepsverband excursies op het programma op de Ilztalbahn (Passau-Freyung) en op de Chiemgauer Lokalbahn (Endorf – Obing) waar in beide gevallen een railbus wordt gehuurd. Stoom zwaait de scepter op de metersporige Achenseebahn in Oostenrijk, waar een retourrit per dienstregelingtrein (tandrad) wordt gecombineerd met een rondvaart op het gelijknamige meer.

In het arrangement is begrepen de treinreis van Nederland naar München en terug, de vermelde excursies, verblijf in een driesterrenhotel op basis van logies en ontbijt in een eenpersoonskamer, drie diners, deelname aan het SNE-annuleringsfonds en een gezellige reünie. Meer achtergrondinformatie, alsmede een dag-tot-dagprogramma vind je op www.nvbs.com.

Boeken als niet-lid is mogelijk tot 30 juni 2019, snel boeken voorkomt teleurstelling. Het minimumaantal deelnemers bedraagt 35, het maximum 55. Inschrijvers ontvangen in de eerste week van juli bericht van de reisleider Martin Vogelaar, e-mail: martin.vogelaar@nvbs.com. Deze reis valt onder de garantie van SGR.